Classical Concert 2019
Classical Concert 2019
Classical Concert 2019
Classical Concert 2019
Classical Concert 2019
Classical Concert 2019

Classical Concert 2019

697587525

Το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης διοργάνωσε το ετήσιο «Κλασικό Κονσέρτο» την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 ώρα 8:00 μμ στην Πειραματική Σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου.

Το «Κλασικό Κονσέρτο», στο οποίο καθηγητές και σπουδαστές συνυπάρχουν επί σκηνής σε ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, αποτελεί συναυλιακό θεσμό του ωδείου, αφού διοργανώνεται αδιάλειπτα κατά τα τελευταία 6 χρόνια.

Στο φετινό Κονσέρτο συμμετείχαν οι καθηγητές Πατρίσια Αρένας, Νίκος Βλαζάκης, Αναστασία Παπαναστασίου Μάνος Σγουρίδης και Άρης Σφακιανάκης. Συμμετείχαν ακόμη τελειόφοιτοι και προχωρημένοι σπουδαστές, τα φωνητικά σύνολα (παιδική και νεανική χορωδία) υπό τη δ/νση του Άρη Σφακιανάκη και η Βυζαντινή Χορωδία υπό τη δ/νση του Γιάννη Δαμαρλάκη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν σπουδαστές από την τάξη πιάνου της Πατρίσια Αρένας που βραβεύτηκαν σε πανελλήνιους μουσικούς διαγωνισμούς.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μεταξύ άλλων αφιέρωμα στον συνθέτη Γιάννη Κωνσταντινίδη από σπουδαστές των σχολών πιάνου και μονωδίας, χορωδιακό έργο του Θόδωρου Αντωνίου, τις «Θερμοπύλες» του Γιάννη Λυγεράκη σε ποίηση Κ. Καβάφη από τον Άρη Σφακιανάκη και την Πατρίσια Αρένας, το κονσέρτο για 2 τσέλα του A. Vivaldi σε προσαρμογή για 4 τσέλα κλπ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν, σπουδαστές και καθηγητές, στην υπέροχη βραδιά!


Φωτογραφικό Άλμπουμ

647773357

κάνετε «κλικ» πάνω στην εικόνα

επιστροφή

menu
menu