Ροδάνθη Δασκαλάκη - ρεσιτάλ πιάνου

Ροδάνθη Δασκαλάκη - ρεσιτάλ πιάνου

416211696

Το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης διοργάνωσε, με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, ρεσιτάλ πιάνου της Ροδάνθης Δασκαλάκη την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, ώρα 20:30 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

H Ροδάνθη Στυλ. Δασκαλάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Από την ηλικία των 7 ετών ασχολείται με τη μουσική, σπουδάζοντας αρχικά στο Ωδείο Ηρακλείου πιάνο (τάξη Ρίκας Δεληγιαννάκη) και αρμονία.


Συνέχισε τις σπουδές της στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας Αθηνών, όπου παρακολούθησε μαθήματα πιάνου και μουσικής δωματίου με καθηγητές τη Μερόπη Κολλάρου και τον Σωκράτη Άνθη αντίστοιχα.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης, στην τάξη πιάνου της Πατρίσια Αρένας, απ’ όπου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2015 αποκτώντας Δίπλωμα Πιάνου με βαθμό Άριστα Παμψηφεί, Α' Βραβείο και Χρυσό Μετάλλιο Εξαιρετικής Επίδοσης.

Η Ροδάνθη κέρδισε σε ηλικία 13 ετών το Γ' Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου της Χορωδίας και Ορχήστρας Νέων (Χ.Ο.Ν.) που πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο Παλλάς της Αθήνας.

Συμμετείχε ως ενεργό μέλος στην Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Τσαγκαράκη.

Έλαβε μέρος σε masterclasses πιάνου με τη σολίστ Αλεξία Μουζά.

Ήταν μέλος της ορχήστρας για την παράσταση της όπερας "το Μαγικό Βιολί" που παρουσίασε το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης το καλοκαίρι του 2015 στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής (τμήμα Νομικής) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατοικεί στο Ηράκλειο όπου ασκεί τη δικηγορία και ασχολείται ενεργά με τη μουσική.


Φωτογραφικό Άλμπουμ

416211696

επιστροφή

menu
menu