Πτυχιακές εξετάσεις Βιολοντσέλου
Πτυχιακές εξετάσεις Βιολοντσέλου
Πτυχιακές εξετάσεις Βιολοντσέλου

Πτυχιακές εξετάσεις Βιολοντσέλου

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 διεξήχθησαν στο Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης οι απολυτήριες εξετάσεις θερινής περιόδου της Σχολής Εγχόρδων - Τμ. Βιολοντσέλου.

Η υποψήφια Αφροδίτη Τσαΐρη, σπουδάστρια στην τάξη του καθηγητή Μάνου Σγουρίδη, είναι ένα κορίτσι που ήρθε στο Ηράκλειο για πανεπιστημιακές σπουδές. Παράλληλα, συνέχισε με ζήλο και σοβαρότητα τις σπουδές της στη μουσική.

Το 2019 αποφοίτησε από τη Σχολή Ανώτερων Θεωρητικών του Σύγχρονου Ωδείου Κρήτης με Πτυχίο Αρμονίας, και τώρα παρουσίασε το πρόγραμμα του πτυχιακού της ρεσιτάλ στο Βιολοντσέλο.

Η εξεταστική επιτροπή, εκτιμώντας τη συνέπεια και την προσπάθειά της, την έκρινε ικανή να της χορηγηθεί Πτυχίο Βιολοντσέλου με τον βαθμό "Λίαν Καλώς".

Στην επιτροπή των απολυτηρίων εξετάσεων συμμετείχαν οι καθηγητές: Σπύρος Ραφτάκης, Μιχάλης Σπυριδάκης και Μάνος Σγουρίδης, ο αρχιμουσικός Λεωνίδας Τζωρτζάκης και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Σύγχρονου Ωδείου Κρήτης Γιάννης Λυγεράκης.

Θερμά συγχαρητήρια στην Αφροδίτη με την ευχή να συνεχίσει με την ίδια αγάπη και προσήλωση την ενασχόλησή της με τη μουσική!

Θερμά συγχαρητήρια και στον δάσκαλό της Μάνο Σγουρίδη για την άρτια προετοιμασία!

Πολλές ευχαριστίες στην πιανίστα Ελένη Παπασπύρου για την άψογη συνοδεία!

478659368.jpg

142381952.jpg

735016673.jpg

760166098.jpg

menu
menu