Πτυχιακές εξετάσεις Αρμονίας Ιουλίου 2024
Πτυχιακές εξετάσεις Αρμονίας Ιουλίου 2024

Πτυχιακές εξετάσεις Αρμονίας Ιουλίου 2024

Οι απολυτήριες εξετάσεις θερινής περιόδου του Σύγχρονου Ωδείου Κρήτης ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 με τις πτυχιακές εξετάσεις του τμήματος Αρμονίας της Σχολής Ανώτερων Θεωρητικών.

Οι υποψήφιοι Γιώργος Βλαζάκης, Μαρίνα Δεληγιαννάκη, Μιχαήλ Κανακάκης και Γιάννης Σπυριδάκης, σπουδαστές στην τάξη του καθηγητή Γιάννη Λυγεράκη, αφού πέρασαν με επιτυχία τις προβλεπόμενες γραπτές και προφορικές δοκιμασίες, κριθήκαν άξιοι Πτυχίων Ειδικού Αρμονίας άπαντες με τον βαθμό Άριστα!

Στην εξεταστική επιτροπή των πτυχιακών εξετάσεων συμμετείχαν οι καθηγητές Ανώτερων Θεωρητικών: Χάρης Βενέρης, Τζούλια Κρος, Ντίνα Νινιράκη, Λεωνίδας Τζωρτζάκης και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Σύγχρονου Ωδείου Κρήτης Γιάννης Λυγεράκης.

Θερμά συγχαρητήρια στον Γιώργο, τη Μαρίνα, τον Μιχαήλ και τον Γιάννη που με κόπο, προσωπικές θυσίες και πολλή δουλειά κατάφεραν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον κύκλο σπουδών!

Ευχόμαστε μια εξίσου επιτυχημένη συνέχεια των σπουδών τους στο μέλλον!


Αισθάνομαι πολλή χαρά και συγκίνηση για την επιτυχία των μαθητών μου! Όλοι εξαιρετικά ταλαντούχοι και αφοσιωμένοι στη σπουδή της μουσικής, παρά τις όποιες δυσκολίες κυρίως από έλλειψη χρόνου. Ο Γιώργος, ο Μιχαήλ και ο Γιάννης είναι μαθητές Λυκείου με πολύ επιβαρυμμένο πρόγραμμα μαθημάτων και φροντιστηρίων, όπως όλα τα παιδία της ηλικίας τους. Η Μαρίνα εκλεκτή συνάδελφος καθηγήτρια μουσικής, αλλά και μητέρα. Παρ’ όλα αυτά με αυταπάρνηση ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των μαθημάτων. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ήταν μαθητές μου! Ήταν πραγματικά πηγή έμπνευσης! Εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσουν να θέτουν και να κατακτούν υψηλούς στόχους στη ζωή τους!

Γιάννης Λυγεράκης

270745405.jpg

552986584.jpg

menu
menu