Κωστάκη Ιωάννα

Kostaki Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 7 ετών και πήρε πτυχίο Πιάνου από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες (τάξη Β. Γαϊτάνου) με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί». Συνέχισε τις σπουδές πιάνου στην τάξη Δεξιοτεχνίας του Ωδείου Athenaeum με καθηγήτρια τη Νέλλη Σεμιτέκολο.

Ταυτόχρονα, σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και πήρε πτυχίο Ωδικής από το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί», πτυχία Αρμονίας και Αντίστιξης από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες (τάξη Δ. Συκιά) με βαθμό «Άριστα» και πτυχίο Φούγκας από το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας (τάξη Δ. Συκιά) με βαθμό «Άριστα»

Είναι απόφοιτη του Τμήματος  Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως μέλος της μικτής χορωδίας του τμήματος, συμμετείχε στην ερμηνεία έργων Ελλήνων συνθετών, καθώς και σημαντικών έργων του κλασικού ρεπερτορίου, σε συνεργασία με γνωστές ορχήστρες όπως η Ορχήστρα της ΕΡΤ, η Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, με εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έλαβε μέρος σε διάφορα σεμινάρια πιάνου, θεωρητικών Ευρωπαϊκής Μουσικής, πουσικοκινητικής  και μουσικής παιδαγωγικής.

Δίδαξε ανώτερα θεωρητικά στη Μουσική Σχολή Αγίου Νικολάου. Από το 2007 εργάζεται ως αναπληρώτρια καθηγήτρια μουσικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και από το 2010 διδάσκει στο Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης.

επιστροφή

menu
menu