Εκπαιδευτήρια - Εξοπλισμός
Εκπαιδευτήρια - Εξοπλισμός
Εκπαιδευτήρια - Εξοπλισμός
Εκπαιδευτήρια - Εξοπλισμός
Εκπαιδευτήρια - Εξοπλισμός

Εκπαιδευτήρια - Εξοπλισμός

Το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης εδρεύει στο Ηράκλειο και διαθέτει δύο εκπαιδευτήρια:

  1. Κεντρικό, στη συμβολή των οδών Γερωνυμάκη 11 και Αναλήψεως
  2. Παράρτημα Μασταμπά, στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 25

Όλα τα κτήρια έχουν ανακαινιστεί πλήρως και έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές σύγχρονων μουσικών εκπαιδευτηρίων. Διαθέτουν αίθουσες διδασκαλίας, γραμματεία, χώρους υποδοχής και αναμονής. Το κεντρικό διαθέτει και αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 50 ατόμων.

Οι χώροι διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και τον πλούσιο εξοπλισμό τους, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα έχει ληφθεί για την ασφάλεια και την άνεση των σπουδαστών και των συνοδών τους κατά τον χρόνο παραμονής τους στο Ωδείο. Για τον λόγο αυτό όλα τα κτήρια είναι εξοπλισμένα με συστήματα κεντρικής θέρμανσης, κλιματισμού, πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης καθώς επίσης διαθέτουν δύο εξόδους ανάγκης.

Θεωρώντας ότι ο σωστός εξοπλισμός αποτελεί βασική προϋπόθεση για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης παρέχει στους σπουδαστές του μια πλούσια συλλογή μουσικών οργάνων των καλύτερων κατασκευαστών σε άψογη λειτουργική κατάσταση. Για τις ανάγκες των μαθημάτων διατίθενται πιάνα (όρθια και με ουρά), έγχορδα, πνευστά, κρουστά και ηλεκτρονικά μουσικά όργανα καθώς επίσης συλλογή οργάνων παραδοσιακής μουσικής και πλήρης σειρά οργάνων μουσικής προπαιδείας.

Το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης διαθέτει ακόμη πλούσια μουσική βιβλιοθήκη (260 και πλέον τίτλων Ελληνικής και Αμερικανικής βιβλιογραφίας), δισκοθήκη, βιντεοθήκη μουσικών θεμάτων καθώς και όλα τα οπτικοακουστικά μέσα που χρειάζονται για την άριστη διεξαγωγή των μαθημάτων (στερεοφωνικά συγκροτήματα, βίντεο, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλπ).

menu
menu