Εκπαιδευτήρια - Εξοπλισμός
Εκπαιδευτήρια - Εξοπλισμός
Εκπαιδευτήρια - Εξοπλισμός
Εκπαιδευτήρια - Εξοπλισμός
Εκπαιδευτήρια - Εξοπλισμός

Εκπαιδευτήρια - Εξοπλισμός

Το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης εδρεύει στο Ηράκλειο στη συμβολή των οδών Γερωνυμάκη 11 και Αναλήψεως.

Το κτήριο έχει ανακαινιστεί πλήρως και έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να πληροί τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου μουσικού εκπαιδευτηρίου. Διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας, γραμματεία, χώρους υποδοχής και αναμονής. Διαθέτει ακόμη και αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 50 ατόμων.

Οι χώροι διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και τον πλούσιο εξοπλισμό τους, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα έχει ληφθεί για την ασφάλεια και την άνεση των σπουδαστών και των συνοδών τους κατά τον χρόνο παραμονής τους στο Ωδείο. Για τον λόγο αυτό το κτήριο είναι εξοπλισμένο με συστήματα κλιματισμού, πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης καθώς επίσης διαθέτει δύο εξόδους ανάγκης.

Θεωρώντας ότι ο σωστός εξοπλισμός αποτελεί βασική προϋπόθεση για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης παρέχει στους σπουδαστές του μια πλούσια συλλογή μουσικών οργάνων των καλύτερων κατασκευαστών σε άψογη λειτουργική κατάσταση. Για τις ανάγκες των μαθημάτων διατίθενται πιάνα (όρθια και με ουρά), έγχορδα, πνευστά, κρουστά και ηλεκτρονικά μουσικά όργανα καθώς επίσης συλλογή οργάνων παραδοσιακής μουσικής και πλήρης σειρά οργάνων μουσικής προπαιδείας.

Το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης διαθέτει ακόμη πλούσια μουσική βιβλιοθήκη (260 και πλέον τίτλων Ελληνικής και Αμερικανικής βιβλιογραφίας), δισκοθήκη, βιντεοθήκη μουσικών θεμάτων καθώς και όλα τα οπτικοακουστικά μέσα που χρειάζονται για την άριστη διεξαγωγή των μαθημάτων (στερεοφωνικά συγκροτήματα, βίντεο, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλπ).

menu
menu