Δασκαλάκη Ροδάνθη

Daskalaki Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Από την ηλικία των 7 ετών ασχολείται με τη μουσική, σπουδάζοντας αρχικά πιάνο με τη Ρίκα Δεληγιαννάκη στο Ωδείο Ηρακλείου. Συνέχισε τις σπουδές της στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας Αθηνών, όπου παρακολούθησε μαθήματα πιάνου και μουσικής δωματίου με καθηγητές τη Μερόπη Κολλάρου και τον Σωκράτη Άνθη αντίστοιχα.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης, στην τάξη πιάνου της Πατρίσια Αρένας, κατακτώντας τον Ιούνιο του 2015 Δίπλωμα Πιάνου με βαθμό "Άριστα και Α' Βραβείο", ενώ απέσπασε και την τιμητική διάκριση του Ωδείου το "Χρυσό Μετάλλιο Εξαιρετικής Επίδοσης".

Σε ηλικία 13 ετών κέρδισε το Γ' Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου της Χορωδίας και Ορχήστρας Νέων (Χ.Ο.Ν.) που πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο Παλλάς της Αθήνας.

Συμμετείχε ως ενεργό μέλος στην Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Τσαγκαράκη.

Έλαβε μέρος σε masterclasses πιάνου της σολίστ Αλεξίας Μουζά.

Ήταν μέλος της ορχήστρας για την παράσταση της όπερας "Το Μαγικό Βιολί", που παρουσίασε το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης το καλοκαίρι του 2015 στο κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις".

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατοικεί στο Ηράκλειο και ασχολείται ενεργά με τη μουσική.

επιστροφή

menu
menu