Γραμμενίδη Δήμητρα

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο, όπου και πήρε τα πρώτα μαθήματα μουσικής στο πιάνο και το βιολί. Διετέλεσε μέλος της Νεανικής Ορχήστρας Κρήτης συμμετέχοντας σε πολλές συναυλίες.

Συνέχισε τις σπουδές της στο Αμερικάνικό Κολέγιο Ελλάδας - Deree College κατακτώντας το πτυχίο Bachelor of Arts in Music και έπειτα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ειδική Μουσική Παιδαγωγική στο Πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne στην Αγγλία.

Είναι κάτοχος πτυχίων Πιάνου (τάξη Δ. Τουφεξή) και Ανώτερων Θεωρητικών Αρμονίας και Αντίστιξης (τάξη Β. Πατρικίδη). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και master classes διακεκριμένων σολίστ όπως: Δ. Τουφεξής, Γ. Χατζηνίκος, Ν. Σεμιτέκολο, Π. Αρένας, Α. Μουζά καθώς επίσης και σεμινάρια εξειδίκευσης στη μουσικοκινητική, το θεατρικό παιχνίδι, την ειδική αγωγή και τη μουσικοθεραπεία.

Ως μέλος της ορχήστρας "ΗΧΩ Ν ΗΧΩ" συμμετείχε σε πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παίζοντας μπάσο μεταλλόφωνο.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς φορείς ειδικής αγωγής στην Αθήνα και το Ηράκλειο καθώς επίσης με ωδεία και συλλόγους ως μουσικοπαιδαγωγός.

επιστροφή

menu
menu