Απολυτήριες Εξετάσεις Ιουλίου 2020
Απολυτήριες Εξετάσεις Ιουλίου 2020
Απολυτήριες Εξετάσεις Ιουλίου 2020
Απολυτήριες Εξετάσεις Ιουλίου 2020
Απολυτήριες Εξετάσεις Ιουλίου 2020

Απολυτήριες Εξετάσεις Ιουλίου 2020

Με το τέλος του Ιουλίου ολοκληρώθηκε στο Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης μια ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σχολική χρονιά. Οι δυσκολίες που παρουσιάστηκαν με την αναγκαστική διακοπή των μαθημάτων ήταν πολλές, όμως με την άριστη συνεργασία του προσωπικού (εκπαιδευτικού και διοικητικού), των σπουδαστών και των γονέων τους καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την προβλεπόμενη διδακτέα ύλη και να διασφαλίσουμε την κατοχύρωση της σχολικής χρονιάς. Δυστυχώς οι προγραμματισμένες συναυλίες, τα σεμινάρια και γενικά οι εκδηλώσεις του ωδείου ακυρώθηκαν. Ευχόμαστε οι εξελίξεις να είναι θετικές και να μπορέσουμε του χρόνου να πραγματοποιήσουμε όλα τα σχέδιά μας.

Νότα αισιοδοξίας για το μέλλον αποτέλεσε η αποφοίτηση επτά σπουδαστών, παρά τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετώπισαν, κατά τις απολυτήριες εξετάσεις της θερινής περιόδου που διεξήχθησαν στο ωδείο μας την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

Στη Σχολή Πιάνου η Μαρία Βλάχου και ο Άρης Παπαγεωργίου, σπουδαστές στις τάξεις των καθηγητριών Πατρίσιας Αρένας και Αλεξίας Μουζά αντίστοιχα, κατέκτησαν Διπλώματα Πιάνου. Ακόμη η Μαριάννα Βερυκίου και η Ανδριάνα Κέκελου, σπουδάστριες στην τάξη της καθηγήτριας Πατρίσιας Αρένας, αποφοίτησαν με Πτυχία Πιάνου.

Στη Σχολή Ανώτερων Θεωρητικών η Μαριτίνα Σταματάκη και η Ελεάνα Αλέξη, σπουδάστριες στις τάξεις των καθηγητών Γιάννη Λυγεράκη και Τζούλιας Κρος αντίστοιχα, αποφοίτησαν με Πτυχία Αρμονίας.

Τέλος στη Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής ο Μανόλης Αθανασάκης, σπουδαστής στην τάξη του καθηγητή Γιώργου Τζαγκαράκη, αποφοίτησε με Τίτλο Ολοκλήρωσης Σπουδών στην Κρητική Λύρα.

Τις εξεταστικές επιτροπές στελέχωσαν επιφανείς καθηγητές μουσικής, διευθυντές ωδείων και καλλιτέχνες, οι εξής: Αργυρώ Δοκιμάκη, Αλεξία Μουζά, Ελένη Παπασπύρου, Αλένα Ρεντζέγιοβα, Χάρης Βενέρης, Τζούλια Κρος, Παναγιώτης Μάνδηλας, Πατρίσια Αρένας, Νίκος Βλαζάκης, Ντίνα Νινιράκη, Γιάννης Δαμαρλάκης, Στέλιος Τζαγκαράκης και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Σύγχρονου Ωδείου Κρήτης Γιάννης Λυγεράκης.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που με κόπο και αφοσίωση ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους μέσα από πολλές δυσκολίες και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Θερμά συγχαρητήρια και στους άξιους δασκάλους τους!


Φωτογραφικό Άλμπουμ

786242717

κάνετε «κλικ» πάνω στην εικόνα

επιστροφή

menu
menu