Φωνητικά Σύνολα

Φωνητικά Σύνολα

Το Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης στην προσπάθεια του να στηρίξει την αγάπη των παιδιών για τη μουσική, δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας από 9 ετών και νέους από 15 ετών (μαθητές ή όχι του ωδείου) να γίνουν μέλη των χορωδιών του εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

  • Παιδική Χορωδία (για παιδιά από 9 ετών)
  • Νεανικό Φωνητικό Σύνολο (για νέους από 15 ετών)

Διεύθυνση - Διδασκαλία:


Το Νεανικό Φωνητικό Σύνολο του Σύγχρονου Ωδείου Κρήτης αποτελείται από σπουδαστές των σχολών Μονωδίας και Έντεχνου Τραγουδιού, αλλά και σπουδαστές των υπόλοιπων σχολών του ωδείου, που αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι.

Το ρεπερτόριο του είναι ευρύ και εκτείνεται από την κλασική ως τη σύγχρονη ελληνική και διεθνή μουσική. Έχει δώσει πολλές παραστάσεις και έχει συμμετάσχει κατ’ επανάληψη σε εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου (Πολιτιστικοί Αγώνες, Φεστιβάλ "Τέχνη καθ’ οδόν", Καλοκαιρινά Φεστιβάλ, Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις κλπ), αποσπώντας εγκωμιαστικές κριτικές.

Στο ενεργητικό του το ανέβασμα της παιδικής όπερας "Το μαγικό βιολί" του Ν. Ξανθούλη τον Ιούλιο του 2015 στο κηποθέτρο Μ. Χατζιδάκις, το ανέβασμα του ορατόριου "Stabat Mater" του G. Pergolesi τον Απρίλιο του 2016 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου και το ανέβασμα του ορατόριου "ADIEMUS - Songs of Sanctuary" του K. Jenkins τον Αύγουστο του 2017 στο κηποθέτρο Μ. Χατζιδάκις.

menu
menu